Wij

Stretchdesign Barrisol Monteur

Logo Stretchdesign

Logo Barrisol1

Gevestigd in Amsterdam en landelijk opererend

Het team van Stretchdesign heeft al jaren ervaring in het meedenken, plannen en installeren van alle soorten plafonds. Eind 2001 hebben wij besloten om ons te gaan specialiseren op het gebied van spanplafonds en wanden van Barrisol. De reden hiervoor is de veelzijdigheid van dit materiaal, het design en de kwaliteit van deze producten.

Over onze werkwijze

Opererend vanuit Amsterdam spannen wij de spanplafonds en spanwanden door het hele land. Spant u samen met Stretchdesign dan krijgt u: directe communicatie, expertise en daadkracht.

Aandacht: Graag kijken wij wat voor u belangrijk is voor een nieuw plafond en/of wand of adviseren u hierover. Dit kan akoestiek licht of design zijn of een combinatie van deze factoren.Is dit realiseerbaar binnen het door u gekozen product en in het door u gestelde budget? Iedere aanvraag zal door ons met zorg en snel behandeld worden.

Innovatief: De mogelijkheden en het materiaalgebruik staan garant voor een ongekend palet dat wij graag met u bespreken. Met onze producten kunt u uw creativiteit ten volle benutten. Uw wensen kunnen we samen doornemen en alle mogelijkheden bespreken om uw idee te matchen of zo dicht mogelijk te benaderen. Voor ons is dit een uitdaging die wij graag met u aangaan.

Garantie: Naast de 10 jaar fabrieksgarantie kunt u van ons verwachten dat wij uw wensen en de kwaliteit van installatie tot in de details uitvoeren. Eventuele nazorg gaan wij niet uit de weg. Ook na het opleveren kunt u, indien nodig, ons aanspreken o onze klantenservice.

Rob de Kleijn Studio

Bezoek onze nieuwe studio om uw ideeën en oplossingen te realiseren, gelegen bij de monumentale voormalige Stork fabriek De Overkant op het Gedempt Hamerkanaal 155 in Amsterdam.

Stretchdesign Barrisol is de specialist in spanplafonds en wanden

Wij adviseren u in oplossingen voor:

Akoestiek | Lichttoepassingen | Decoratieve / geprinte wanden | Toepassing techniek

Stretchdesign richt zich primair op architecten en interieurbouwers, stand- en tentoonstellingsbouwers, restaurants en hotels, spa en wellness bedrijven. Wij zijn een klantgerichte en meedenkende partner voor kleine en grote spanplafonds en/of wandprojecten. Verken onze website en laat u overtuigen van de voordelen en creatieve mogelijkheden van onze spanplafonds en spanwanden. Al of niet in combinatie met een akoestische verbetering of een print.

Heeft u vragen over spanplafonds of spanwanden?

Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen: mail ons of bel direct 020-2602330 voor een vrijblijvend advies over een spanplafond of spanwand voor úw project.