Stretchdesign voor spanplafonds in Aalsmeer

Woont u in Aalsmeer en wenst u de hulp van een specialist op het gebied van spanplafonds en akoestische wanden? Schakel dan Stretchdesign in. Onze experts weten met hun ervaring en kennis de levering en plaatsing van een akoestisch, verlaagd plafond en akoestische wanden perfect uit te voeren. Wanneer u een spanplafond laat zetten, kunt u het licht en de akoestiek in uw ruimte sterk verbeteren. Wilt u meer te weten komen over de producten die wij verkopen? Dan kunt u verder lezen of u neemt direct contact met ons op door te bellen naar 020-2101430. Tevens heeft u vanuit Aalsmeer de mogelijkheid om een van onze mooie studio’s in Amsterdam of Lelystad te bezoeken.

Spanplafonds van Barrisol

Kiest u voor de spanplafonds van Stretchdesign? Dan weet u zeker dat u topkwaliteit krijgt geleverd. Onze spanplafonds zijn namelijk van het merk Barrisol. Dit merk is de wereldleider op het gebied van spanplafonds. Deze plafonds kunnen de akoestiek en het licht in uw ruimte sterk verbeteren. Tevens kunt u ook bij ons terecht voor een zogenaamd akoestisch plafond. Lees verder als u meer informatie wenst over dit product.

Kies voor geluidscomfort met een akoestisch plafond in Aalsmeer

Zoals gezegd kan een akoestisch, verlaagd plafond een zeer positief effect hebben op de akoestiek en het geluidscomfort in uw pand. Door de installatie van een akoestisch, verlaagd plafond zorgt u ervoor dat u beter verstaanbaar bent in de ruimte. Het akoestisch, verlaagd plafond van Barrisol is gemaakt van micro geperforeerde doeken. Deze doeken zorgen ervoor dat akoestische energie wordt omgezet in thermische energie. Wilt u verbetering van het geluidscomfort in uw ruimte? Kies dan voor een akoestisch plafond of akoestische wanden in Aalsmeer.

Onze projecten

 • Inspiratie
 • Spanplafond voor ABN AMRO
 • Hotel Chroma
 • De Waterlelie
 • Ekkersrijt
 • Villa
 • Merkur Casino Boskoop
 • Wanden akoestiek met print
 • Werk in uitvoering
 • Erasmus
 • Heinekenbar Schiphol

Akoestische wanden op maat

Naast een akoestisch design, kunnen wij ook akoestische wanden leveren en plaatsen. Deze akoestische wanden kunnen zowel qua maat als print volledig naar uw wensen worden aangepast. Wij hanteren een maximale hoogte van 5 meter en een maximale, naadloze breedte van 50 meter. Ook wat betreft de print kunnen wij een zeer hoogwaardige afdrukkwaliteit van 1400 dpi realiseren. Wenst u meer informatie over de verschillende mogelijkheden van een verlaagd plafond of akoestische wanden? Onze specialisten staan in Aalsmeer graag voor u klaar!

Mail of bel ons vanuit Aalsmeer

Wilt u ook spanplafonds laten plaatsen door onze specialisten in Aalsmeer? Wij van Stretchdesign staan graag voor u klaar. Neem telefonisch contact met ons op door te bellen naar 020-2101430. Mailen kunt u doen naar info@stretchdesign.nl. Daarnaast kunt u een bezoek brengen aan een van onze mooie studio’s in Amsterdam of Lelystad. Onze professionals informeren u daar graag over een akoestisch, verlaagd plafond of akoestische wanden in Aalsmeer.