Stretchdesign spanplafonds en meer in Amsterdam

Stretchdesign is gevestigd in Amsterdam en heeft jaren ervaring in het meedenken, plannen en installeren van allerlei soorten plafonds. In 2001 zijn wij ons gaan specialiseren in spanplafonds en wanden van Barrisol. Wij hebben hiervoor gekozen vanwege de veelzijdigheid van dit materiaal, het design en de kwaliteit van deze producten. U kunt bij ons terecht voor spanplafonds, een akoestisch plafond, akoestische wanden en een verlaagd plafond. Maar wij doen nog meer. Surf eens rustig op onze website en kijk wat wij allemaal voor u kunnen betekenen. Heeft u in Amsterdam interesse in onze diensten en producten neem dan contact met ons op en bel 020-2101430.

Bestel uw spanplafond in Amsterdam

Zoekt u een geschikte aanbieder van spanplafonds? Stretchdesign heeft de spanplafonds die u zoekt. Wij zijn actief in heel Nederland en bij ons bent u verzekerd van een unieke inrichting door middel van hoge kwaliteits spanplafonds. Wij maken gebruik van de hoogwaardige producten van van Barrisol. Hierdoor krijgt u het resultaat dat u wenst in Amsterdam. Wilt u onze spanplafonds bekijken, kijk dan eens op het fotoalbum op onze website. Zo heeft u een indicatie wat u van onze spanplafonds kunt verwachten.

Stretchdesign voor uw akoestisch plafond in Amsterdam

Als het geluidscomfort is dat u wenst, is een akoestisch plafond een ideale oplossing. Door het verminderen van de nagalmtijd in een ruimte zal het geluidscomfort en de verstaanbaarheid sterk verbeteren. Voor een akoestisch plafond kiezen wij voor de producten van Barrisol Acoustics. Dit akoestisch plafond bestaat uit micro geperforeerde doeken. Deze zetten akoestische energie om in thermische energie.

Onze projecten

 • Inspiratie
 • Spanplafond voor ABN AMRO
 • Hotel Chroma
 • De Waterlelie
 • Ekkersrijt
 • Villa
 • Merkur Casino Boskoop
 • Wanden akoestiek met print
 • Werk in uitvoering
 • Erasmus
 • Heinekenbar Schiphol

Akoestische wanden in Amsterdam

Wij hebben ook akoestische wanden in ons assortiment. Deze akoestische wanden zijn beschikbaar in wit, geprint, translucent en/of met een akoestische vlies aan de achterzijde. U kunt ze bestellen van klein tot groot. De maximale afmetingen voor akoestische wanden zijn 5 meter hoog bij 50 meter lang en zonder naden. Ook hebben deze een zeer hoge afdrukkwaliteit van maximaal 1400 dpi.

Wilt u een verlaagd plafond?

Heeft u als wens een verlaagd plafond? Stretchdesign verzorgt dit graag voor u. Wat uw redenen ook zijn voor een verlaagd plafond, wij zorgen dat u krijgt wat u wenst. Als u kiest voor een verlaagd plafond krijgt u ook meer opties. Zo kan er door een verlaging voldoende ruimte gecreëerd worden om verlichting te plaatsen op elke willekeurige plaats.

Neem contact op met Stretchdesign in Amsterdam

Wilt u meer weten over de producten en diensten van Stretchdesign? Wilt u een akoestisch plafond of misschien wel akoestische wanden? Wij zijn telefonisch te bereiken op 020-2101430. Maar u kunt ook een mail sturen naar info@stretchdesign.nl. Stretchdesign voor uw spanplafonds, akoestisch plafond, akoestische wanden en verlaagd plafond in Amsterdam.