Stretchdesign voor de beste spanplafonds in Bergen

Zoekt u in Bergen (Noord-Holland) een bedrijf dat expert is op het gebied van spanplafonds en akoestische wanden? Bij Stretchdesign bent u aan het juiste adres. Wij staan al jaren bij onze klanten bekend als dé specialist wat betreft een akoestisch, verlaagd plafond en akoestische wanden. Wenst u een verbetering van de akoestiek en het licht in uw pand of bedrijf? Laat dan een spanplafond plaatsen. Wenst u meer informatie over dit product of een van onze andere artikelen? Neem dan telefonisch contact met ons op door te bellen naar 020-2101430. Wanneer u advies op maat wenst, kunt u vanuit Bergen ook een van onze prachtige studio’s in Amsterdam of Lelystad bezoeken.

De spanplafonds van Barrisol

Kies voor topkwaliteit en ga voor de spanplafonds van Stretchdesign. Wij leveren namelijk alleen spanplafonds van het merk Barrisol. Dit merk is zeer innovatief en wereldleider op het gebied van spanplafonds. Deze plafonds geven met hun bijzondere eigenschappen, precies de uitstraling aan uw ruimte die u wenst. Ga bijvoorbeeld voor een akoestisch plafond wanneer u wil genieten van optimaal geluidscomfort.

Geluidscomfort met een akoestisch, verlaagd plafond in Bergen

Een verlaagd plafond kan de akoestiek in uw ruimte dusdanig verbeteren, dat u en uw werknemers of bezoekers elkaar beter kunnen verstaan. Een akoestisch, verlaagd plafond zorgt voor veel geluidscomfort. Het akoestisch, verlaagd plafond van Barrisol is gemaakt van micro geperforeerde doeken. Met deze doeken wordt akoestische energie omgezet in thermische energie. Verminder de nagalmtijd in uw pand en kies voor een akoestisch plafond of akoestische wanden in Bergen.

Onze projecten

 • Inspiratie
 • Spanplafond voor ABN AMRO
 • Hotel Chroma
 • De Waterlelie
 • Ekkersrijt
 • Villa
 • Merkur Casino Boskoop
 • Wanden akoestiek met print
 • Werk in uitvoering
 • Erasmus
 • Heinekenbar Schiphol

Kies voor akoestische wanden op maat

Wij kunnen niet alleen een akoestisch plafond leveren, maar ook akoestische wanden leveren en plaatsen. Onze akoestische wanden kunnen volledig op maat worden gemaakt. U kunt kiezen voor een maximale hoogte van 5 meter en een maximale, naadloze breedte van 50 meter. Tevens kunt u bij ons terecht voor een print op de wanden. Wij kunnen een hoogwaardige afdrukkwaliteit van 1400 dpi realiseren. Vraag vanuit Bergen onze expert voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden van een verlaagd plafond of akoestische wanden.

Neem contact met ons op vanuit Bergen

Kies ook in Bergen voor de spanplafonds van Stretchdesign. Geef uw wensen wat betreft een verlaagd plafond aan ons door via het telefoonnummer 020-2101430. U kunt ook mailen via info@stretchdesign.nl. Voor advies op maat kunt ook een van onze mooie studio’s in Amsterdam of Lelystad bezoeken. Wij geven u graag meer informatie over een akoestisch, verlaagd plafond of akoestische wanden in Bergen (Noord-Holland).