Stretchdesign voor kwaliteits spanplafonds in Beverwijk

Heeft u in Beverwijk behoefte aan hulp bij het plannen en installeren van kwaliteits spanplafonds en akoestische wanden? Benader dan de professionals van Stretchdesign. Onze specialisatie is de levering en plaatsing van een akoestisch, verlaagd plafond en akoestische wanden. Spanplafonds kunnen de akoestiek en het licht in uw ruimte sterk verbeteren. Wilt u meer te weten komen over onze verschillende producten? Lees verder of bezoek onze mooie studio’s in Amsterdam of Lelystad vanuit Beverwijk.

Onze kwaliteits spanplafonds

Bij Stretchdesign verkopen en installeren wij spanplafonds van het merk Barrisol. Dit kwaliteitsmerk is wereldleider op het gebied van spanplafonds. Deze plafonds zijn breed toepasbaar en tevens zeer brandveilig en duurzaam. Ook voor een akoestische oplossing in uw ruimtes is een spanplafond ideaal. Dit wordt ook wel een akoestisch plafond genoemd. Lees verder voor meer informatie wat betreft dit type plafonds.

De beste akoestiek met een akoestisch plafond in Beverwijk

Een akoestisch, verlaagd plafond kan veel doen voor het geluidscomfort in uw pand. Zeker voor bedrijven of panden met een lange nagalmtijd is een verlaagd, akoestisch plafond ideaal. Het zorgt er namelijk voor dat de verstaanbaarheid in de ruimte sterk verbeterd. Een akoestisch plafond van Barrisol Acoustics® bestaat uit micro geperforeerde doeken. Met behulp van deze speciale, micro geperforeerde doeken wordt akoestische energie omgezet in thermische energie. Kies ook voor een uitstekend geluidscomfort in Beverwijk en ga voor een akoestisch plafond of wand.

Onze projecten

 • Inspiratie
 • Spanplafond voor ABN AMRO
 • Hotel Chroma
 • De Waterlelie
 • Ekkersrijt
 • Villa
 • Merkur Casino Boskoop
 • Wanden akoestiek met print
 • Werk in uitvoering
 • Erasmus
 • Heinekenbar Schiphol

De mogelijkheden bij akoestische wanden

Naast plafonds, bieden wij ook akoestische wanden. Laat deze geheel op maat maken, zodat zij perfect in uw pand passen. De maximale hoogte waar u voor kunt kiezen is 5 meter en de maximale lengte is 50 meter, naadloos uitgevoerd. Om uw ruimte nog extra uitstraling te geven, kunt u akoestische wanden met print bij ons bestellen. Wij leveren een maximale afdrukkwaliteit van 1400 dpi. Wilt u in Beverwijk meer te weten komen over de verschillende mogelijkheden wat betreft een verlaagd plafond of akoestische wanden? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen.

Mail of bel ons vanuit Beverwijk

Wij staan graag voor u klaar wanneer u spanplafonds wilt laten plaatsen in Beverwijk. Voor het plaatsen van een bestelling of meer informatie kunt u bellen naar 020-2101430. Mailen mag naarinfo@stretchdesign.nl. Tevens kunt u een bezoek brengen aan een van onze studio’s in Amsterdam of Lelystad. Wij geven u hier op locatie advies over een akoestisch, verlaagd plafond of akoestische wanden in Beverwijk.