Een optimale akoestiek in Bloemendaal

Wilt u uw pand in Bloemendaal verrijken met een akoestisch, verlaagd plafond, akoestische wanden of een spanplafond? Laat u dan adviseren en inspireren door Stretchdesign. Bezoek onze studio in Amsterdam en ontdek de vele mogelijkheden. Wij zorgen er graag voor dat uw ruimtes straks akoestisch geoptimaliseerd zijn. Benader ons telefonisch via 020-2101430 of bezoek vanuit Bloemendaal onze nieuwe studio.

Het nut van spanplafonds

Een spanplafond bezit de unieke eigenschap de nagalmtijd in een ruimte aanmerkelijk te verminderen. Hierdoor verhoogt zowel het geluidscomfort als de verstaanbaarheid. Wij realiseren spanplafonds van het kwalitatieve merk Barrisol Acoustics®. Een akoestisch plafond kan omschreven worden als een micro geperforeerd doek. Het kan akoestische energie omzetten in thermische energie. Een geluidsgolf, afkomstig van een geluidsbron, wordt gedeeltelijk opgevangen in het doek door akoestische absorptie. Zo weerkaatsen er minder geluiden in uw ruimte in Bloemendaal.

Een uniek akoestisch plafond in Bloemendaal

Voor ruimtes waar geluidscomfort noodzakelijk of gewenst is, is een akoestisch, verlaagd plafond de uitkomst. Wij worden daarom vaak ingeschakeld om spanplafonds te realiseren voor bijvoorbeeld musea, restaurants, luchthavens, wellness resorts en (home) cinema’s. Naast plafonds ontwerpen en installeren wij ook akoestische wanden. U kunt zelf aangeven of u witte, translucent of unieke, geprinte wanden wenst. Ook kunt u kiezen voor een akoestisch vlies aan de achterzijde. Onze specialisten adviseren u graag vrijblijvend hierover.

Onze projecten

 • Inspiratie
 • Spanplafond voor ABN AMRO
 • Hotel Chroma
 • De Waterlelie
 • Ekkersrijt
 • Villa
 • Merkur Casino Boskoop
 • Wanden akoestiek met print
 • Werk in uitvoering
 • Erasmus
 • Heinekenbar Schiphol

Akoestische wanden op maat

Bij Stretchdesign kunt u akoestische wanden op maat bestellen. Wij kunnen wanden realiseren van maximaal 5 meter hoog bij maximaal 50 meter lang. Compleet naadloos! Dit is zeker van belang als u uw wand wilt laten voorzien van een print. Een afbeelding die perfect past bij de uitstraling van uw bedrijf, woning of instelling in Bloemendaal. De afdrukkwaliteit van onze akoestische wanden is met maximaal 1400 dpi zeer hoog. U begrijpt, wij zijn specialist op het gebied van spanplafonds. Al sinds 2001 combineren wij licht, design en akoestiek in een maatwerk verlaagd plafond en/of akoestische wanden. Laat ons uw wensen weten!

Ga voor een akoestisch, verlaagd plafond in Bloemendaal

Heeft u in Bloemendaal interesse in spanplafonds en/of akoestische wanden? Stretchdesign levert persoonlijke aandacht, innovatieve oplossingen, een perfecte afwerking en 10 jaar fabrieksgarantie. Kom langs in onze studio, bel 020-2101430 of stuur een e-mail naarinfo@stretchdesign.nl. Laat ons weten wat uw wensen zijn aangaande een spanplafond. Dan realiseren wij een maatwerk akoestisch, verlaagd plafond of akoestische wanden voor u in Bloemendaal.