Stretchdesign voor spanplafonds in Castricum

Bent u in Castricum op zoek naar een expert op het gebied van spanplafonds en akoestische wanden? Bij Stretchdesign bent u aan het juiste adres. Met onze grote kennis en ervaring geven wij advies op maat en zorgen wij voor de plaatsing en levering van een akoestisch, verlaagd plafond en akoestische wanden. Een spanplafond is ideaal wanneer u het licht of de akoestiek in uw ruimte wilt verbeteren. Heeft u behoefte aan meer informatie over onze verschillende producten? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 020-2101430. U kunt ook vanuit Castricum een van onze mooie studio’s in Amsterdam of Lelystad bezoeken.

Onze spanplafonds

Stretchdesign levert en installeert producten van de wereldleider op het gebied van spanplafonds, het merk Barrisol. Barrisol produceert zeer brandveilige en duurzame spanplafonds. Dit type plafond is vrijwel in iedere ruimte toepasbaar. Tevens kunt u met een spanplafond de akoestiek in uw ruimte sterk verbeteren. Wanneer u verder leest, krijgt u meer informatie over het akoestisch plafond.

De beste akoestiek met een akoestisch plafond in Castricum

Wanneer u behoefte heeft aan de verbetering van de akoestiek en het geluidscomfort in uw pand in Castricum, is de aanschaf van een akoestisch, verlaagd plafond zeer verstandig. Het zorgt namelijk voor de optimalisatie van de verstaanbaarheid in de ruimtes. De micro geperforeerde doeken waarmee het akoestisch, verlaagd plafond is gemaakt, zijn hier de oorzaak van. Deze doeken zorgen ervoor dat akoestische energie wordt omgezet in thermische energie. Ga voor een beter geluidscomfort en kies voor een akoestisch plafond of akoestische wanden.

Onze projecten

 • Inspiratie
 • Spanplafond voor ABN AMRO
 • Hotel Chroma
 • De Waterlelie
 • Ekkersrijt
 • Villa
 • Merkur Casino Boskoop
 • Wanden akoestiek met print
 • Werk in uitvoering
 • Erasmus
 • Heinekenbar Schiphol

De verschillende mogelijkheden bij akoestische wanden

Stretchdesign is ook het adres voor speciale akoestische wanden. Deze wanden kunt u bij ons op maat laten maken. De maximale hoogte die wij hanteren is 5 meter is de maximale hoogte en de maximale lengte is 50 meter, naadloos uitgevoerd. Wanneer u nog meer uitstraling wilt geven aan uw ruimte, kunt u kiezen voor akoestische wanden met een eigen print. Wij leveren een maximale afdrukkwaliteit van 1400 dpi. Heeft u behoefte aan meer informatie over de verschillende mogelijkheden die wij te bieden hebben wat betreft een verlaagd plafond of akoestische wanden? Dan helpen wij u graag in Castricum.

Mail of bel ons vanuit Castricum

Wilt u ook spanplafonds laten plaatsen in Castricum? Schakel dan de hulp in van de specialisten van Stretchdesign. U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 020-2101430. Mailen kunt u doen naar info@stretchdesign.nl. Tevens kunt u een bezoekje brengen aan een van onze mooie studio’s in Amsterdam of Lelystad. Wij voorzien u dan graag van advies wat betreft een akoestisch, verlaagd plafond of akoestische wanden in Castricum.