Voor de beste spanplafonds in Den Helder

Bent u in Den Helder op zoek naar een bedrijf waar u terecht kunt voor het plannen en het installeren van een akoestisch, verlaagd plafond, akoestische wanden of een spanplafond? Benader dan de specialisten van Stretchdesign. Onze specialisatie is het akoestisch optimaliseren van uw ruimtes. Wilt u meer te weten komen over onze producten en aanpak? Dan kunt u verder lezen of neemt direct contact met ons op door te bellen naar020-2101430. Tevens kunt u vanuit Den Helder onze studio in Amsterdam bezoeken.

De eigenschappen van spanplafonds

Zoekt u een spanplafond in de omgeving van Den Helder? Bij Stretchdesign bent u aan het juiste adres. Wij zijn al jarenlang professioneel aanbieder van spanplafonds van Barrisol. Met de spanplafonds van Barrisol bent u verzekerd van kwaliteit. Een spanplafond is uiterst brandveilig en is zowel toepasbaar in natte als droge ruimtes. Tevens kan een akoestisch plafond voor veel geluidscomfort in een ruimte zorgen. Bent u benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of bezoek onze studio’s in Amsterdam of Lelystad.

De voordelen van een akoestisch plafond in Den Helder

Heeft u behoefte aan geluidscomfort in uw ruimte? Dan is een akoestisch, verlaagd plafond een ideale oplossing. Een akoestische plafond vermindert de nagalmtijd in een ruimte en versterkt het geluidscomfort en de verstaanbaarheid. Dit maakt het zeer prettig om in de ruimte te verblijven. Een akoestisch, verlaagd plafond van Barrisol Acoustics® is gemaakt van micro geperforeerde doeken. Deze kunnen de akoestische energie omzetten in thermische energie. Naast plafonds kunt u ook bij ons terecht voor akoestische wanden. Ga ook voor een akoestisch plafond of wand en geniet van het geluidscomfort in uw ruimte in Den Helder.

Onze projecten

 • Inspiratie
 • Spanplafond voor ABN AMRO
 • Hotel Chroma
 • De Waterlelie
 • Ekkersrijt
 • Villa
 • Merkur Casino Boskoop
 • Wanden akoestiek met print
 • Werk in uitvoering
 • Erasmus
 • Heinekenbar Schiphol

Onze akoestische wanden

Akoestische wanden zijn bij ons volledig op maat te bestellen. De maximale afmetingen zijn 5 hoog bij 50 meter lang. Deze wand is zonder naden. Tevens is het mogelijk om de akoestische wanden te voorzien van een print. Met een print geeft u uw pand precies de uitstraling die u wenst. Wij kunnen een zeer hoge afdrukkwaliteit van maximaal 1400 dpi voor u realiseren. Neem dan contact met ons op en wij vertellen u meer over een uniek verlaagd plafond of akoestische wanden voor uw ruimte.

Neem contact met ons op vanuit Den Helder

Heeft u in Den Helder behoefte aan spanplafonds op maat? Schakel dan Stretchdesign in. Neem contact met ons op door te bellen naar 020-2101430. U kunt ook mailen via info@stretchdesign.nl. Daarnaast kunt u ook onze studio bezoeken voor meer informatie over een akoestisch, verlaagd plafond of akoestische wanden in Den Helder.