Voor een betere akoestiek in Drechterland

Heeft u in Drechterland interesse in een akoestisch, verlaagd plafond, akoestische wanden of een spanplafond op maat? Bezoek dan eens de studio van Stretchdesign, gevestigd in Amsterdam. Wij zijn zeer gespecialiseerd in het akoestisch optimaliseren van ruimtes. Wilt u hier meer over weten? Lees verder, bel naar 020-2101430 of breng direct vanuit Drechterland een bezoekje aan onze studio.

De voordelen van spanplafonds

Het grote voordeel van spanplafonds is dat ze de nagalmtijd in een ruimte aanmerkelijk verminderen. Hierdoor verbetert het geluidscomfort en de verstaanbaarheid enorm. Wij bieden spanplafonds aan van het kwalitatieve merk Barrisol Acoustics®. Een akoestisch plafond van dit merk is een micro geperforeerd doek. Dit doek zet akoestische energie om in thermische energie. Dit betekent dat de geluidsgolf, afkomstig van een geluidsbron, gedeeltelijk wordt opgevangen door akoestische absorptie. Hierdoor vermindert de weerkaatsing van geluiden in uw ruimte in Drechterland.

Een uniek akoestisch plafond in Drechterland

Een akoestisch, verlaagd plafond is uitermate geschikt voor ruimtes waar geluidscomfort noodzakelijk of gewenst is. Zo hebben wij al diverse spanplafonds mogen realiseren in musea, restaurants, luchthavens, maar ook in home cinema’s, spa’s of woonkamers. Naast plafonds realiseren wij ook akoestische wanden. Wenst u een witte, translucent of geprinte variant? Soms kan een akoestisch vlies aan de achterzijde ook uitkomst bieden. Wij adviseren u graag vrijblijvend over alle mogelijkheden.

Onze projecten

 • Inspiratie
 • Spanplafond voor ABN AMRO
 • Hotel Chroma
 • De Waterlelie
 • Ekkersrijt
 • Villa
 • Merkur Casino Boskoop
 • Wanden akoestiek met print
 • Werk in uitvoering
 • Erasmus
 • Heinekenbar Schiphol

Maatwerk akoestische wanden

Wij leveren maatwerk akoestische wanden. Bij ons kunt u een geheel naadloze wand bestellen met een maximale afmeting van 5 meter hoog bij maar liefst 50 meter lang. Laat deze wand voorzien van een print die past bij de uitstraling van uw bedrijf, woning of instelling in Drechterland. De afdrukkwaliteit van onze akoestische wanden is met maximaal 1400 dpi zeer hoog. U begrijpt, wij zijn al sinds 2001 dé specialist op het gebied van spanplafonds. Wij weten hoe we licht, design en akoestiek het beste kunnen combineren in een verlaagd plafond en/of akoestische wanden. Kom langs en ontdek wat er zoal mogelijk is.

Wenst u een akoestisch, verlaagd plafond in Drechterland?

Overweegt u spanplafonds en/of akoestische wanden in Drechterland? Kies dan voor Stretchdesign. Wij bieden u persoonlijke aandacht, innovatieve ideeën, een uiterst kwalitatieve installatie en 10 jaar fabrieksgarantie. Wij dragen een groot oog voor detail en realiseren een perfecte afwerking. Kom naar onze studio voor uw ideale spanplafond of benader ons via 020-2101430 of info@stretchdesign.nl. Wij verwezenlijken graag een akoestisch, verlaagd plafond of akoestische wanden voor u op maat in Drechterland.