De beste akoestiek in Edam-Volendam

Wilt u uw pand in Edam-Volendam een betere akoestiek geven middels een akoestisch, verlaagd plafond, akoestische wanden of een spanplafond? Schakel dan Stretchdesign in voor de juiste producten. Al sinds 2001 optimaliseren wij de akoestiek in allerhande ruimtes. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en voordelen? Bel naar 020-2101430 en vraag naar meer informatie of bezoek vanuit Edam-Volendam onze studio in Amsterdam.

De unieke eigenschap van een spanplafond

Spanplafonds verminderen de nagalmtijd in een ruimte aanmerkelijk. Dit verhoogt het geluidscomfort en de verstaanbaarheid enorm. Elk spanplafond dat wij monteren komt van het kwalitatieve merk Barrisol Acoustics®. Zo’n akoestisch plafond is gemaakt in de vorm van een micro geperforeerd doek. Dit doek zet akoestische energie om in thermische energie. Geluidsgolven, afkomstig van een geluidsbron, worden daardoor gedeeltelijk opvangen. Deze akoestische absorptie zorgt ervoor dat er minder geluiden weerkaatsen in uw ruimte in Edam-Volendam.

Een akoestisch plafond én een wand in Edam-Volendam

Ruimtes waar geluidscomfort gewenst of zelfs noodzakelijk is, krijgen een betere akoestiek dankzij een akoestisch, verlaagd plafond. Het is daarom zeer verstandig spanplafonds te laten realiseren in bijvoorbeeld musea, restaurants, luchthavens, spa’s en home cinema’s. Maar als u de akoestiek in uw ruimte helemaal optimaal wilt maken, kunt u ook nog kiezen voor akoestische wanden. Wij hebben witte, translucente en geprinte wanden. Ook kunnen we een akoestisch vlies aan de achterzijde monteren, mocht dat nog meer bijdragen aan een betere akoestiek. Benader ons voor informatie en advies.

Onze projecten

 • Inspiratie
 • Spanplafond voor ABN AMRO
 • Hotel Chroma
 • De Waterlelie
 • Ekkersrijt
 • Villa
 • Merkur Casino Boskoop
 • Wanden akoestiek met print
 • Werk in uitvoering
 • Erasmus
 • Heinekenbar Schiphol

Akoestische wanden op maat

Wij realiseren akoestische wanden volledig op maat. Deze kunnen, volledig naadloos, reiken tot maximaal 5 meter hoog bij maximaal 50 meter lang. Ook kunt u zelf een afbeelding kiezen die u erop geprint wilt hebben. Eentje die past bij uw interieur of huisstijl in Edam-Volendam bijvoorbeeld. De afdrukkwaliteit van onze akoestische wanden is met maximaal 1400 dpi zeer hoog. Kortom, u heeft uw specialist in spanplafonds, een verlaagd plafond en/of akoestische wanden gevonden!

Uw partner voor een akoestisch, verlaagd plafond in Edam-Volendam

Wilt u uw pand in Edam-Volendam een betere akoestiek geven met behulp spanplafonds en/of akoestische wanden? Schakel dan Stretchdesign in. Al sinds 2001 leveren wij persoonlijke aandacht, innovatieve oplossingen en maar liefst 10 jaar fabrieksgarantie. Heeft u vragen over spanplafonds? Bel dan naar 020-2101430 of mail naar info@stretchdesign.nl. Wij adviseren en inspireren u graag in onze studio over een akoestisch, verlaagd plafond of akoestische wanden in Edam-Volendam.