Spanplafonds in de omgeving van Haarlem

Bent u op zoek naar een bedrijf in de omgeving van Haarlem die met u kan meedenken, plannen en installeren van verschillende soorten plafonds? U heeft Stretchdesign in Amsterdam gevonden. Sinds 2001 hebben wij ons gespecialiseerd in spanplafonds en wanden van Barrisol. U kunt bij ons onder andere terecht voor een verlaagd plafond, akoestische wanden, een akoestisch plafond en spanplafonds. Maar dat is niet het enige wat wij doen. Kijk eens op onze website welke mogelijkheden Stretchdesign nog meer biedt. Wilt u in de omgeving van Haarlem gebruik maken van onze diensten of producten? Wij zijn telefonisch te bereiken op 020-2101430

Spanplafonds bestellen in Haarlem

Heeft u spanplafonds nodig in Haarlem? Wij hebben een breed assortiment in spanplafonds. Wij hebben projecten gedaan door heel Nederland en wij leveren hoge kwaliteits spanplafonds. Wij werken met de hoogwaardige producten van Barrisol zodat u de kwaliteit krijgt die u wenst in Haarlem. Kijk ook eens in het fotoalbum op onze website, zodat u onze spanplafonds kunt zien. Zo ziet u met eigen ogen de kwaliteit van onze spanplafonds.

Uw akoestisch plafond in Haarlem

Een akoestisch plafond is ideaal als u geluidscomfort wenst. Deze zal ervoor zorgen dat er minder nagalmtijd is en de verstaanbaarheid in de ruimte wordt ook verbeterd. Wij maken gebruik van de producten van Barrisol Acoustics voor ons akoestisch plafond. Ons akoestisch plafond is uitgerust met micro geperforeerde doeken.

Onze projecten

 • Inspiratie
 • Spanplafond voor ABN AMRO
 • Hotel Chroma
 • De Waterlelie
 • Ekkersrijt
 • Villa
 • Merkur Casino Boskoop
 • Wanden akoestiek met print
 • Werk in uitvoering
 • Erasmus
 • Heinekenbar Schiphol

Op zoek naar akoestische wanden in Haarlem?

De akoestische wanden die wij aanbieden zijn beschikbaar in wit, geprint, translucent en/of met een akoestische vlies aan de achterzijde. Ze zijn beschikbaar in een groot en klein formaat. Onze akoestische wanden zijn maximaal 5 meter hoog en 50 meter lang, uiteraard zonder naden. Bestel uw akoestische wanden bij Stretchdesign.

Een verlaagd plafond?

Bent u op zoek naar een bedrijf dat een verlaagd plafond voor u kan realiseren? Stretchdesign lost dit graag voor u op. Er kunnen verschillende redenen zijn voor de keuze voor een verlaagd plafond. Laat Stretchdesign u adviseren over de mogelijkheden hiervan.

Stretchdesign ook actief in Haarlem

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze producten en diensten? En bent u zich aan het oriënteren over een akoestisch plafond of een verlaagd plafond? Bel ons op 020-2101430 en laat u door ons adviseren. U kunt ook een mail sturen naar info@stretchdesign.nl . Benader ons voor uw akoestisch plafond, akoestische wanden, spanplafonds of een verlaagd plafond in Haarlem.