Spanplafonds en meer in omgeving Haarlemmermeer

Bent u op zoek naar spanplafonds in de omgeving van Haarlemmermeer? Stretchdesign heeft wat u zoekt. Maar u kunt niet alleen spanplafonds bij ons aanschaffen, wij kunnen deze ook voor u installeren. U kunt ons vinden in Amsterdam en in 2001 zijn wij ons gaan specialiseren in de spanplafonds en wanden van Barrisol. Maar wij doen meer. Zo kunnen wij ook een verlaagd plafond voor u maken. Ook voor een akoestisch plafond en akoestische wanden kunt u bij ons terecht. Surf eens op uw gemak op onze website zodat u ons werk, diensten en producten kunt zien. Wilt u in Haarlemmermeer Stretchdesign inschakelen? Dan zijn wij telefonisch te bereiken op 020-2101430.

Spanplafonds bestellen in Haarlemmermeer

Heeft u in Haarlemmermeer spanplafonds nodig? Wij hebben de materialen die u zoekt. Wij zijn actief in heel Nederland en hebben meerdere klanten blij gemaakt met onze diensten en producten. Stretchdesign is betrouwbaar en komt zijn afspraken altijd na. Bent u nieuwsgierig geworden naar ons aanbod in spanplafonds? Kijk eens op onze website naar ons fotoalbum. Zo kunt u met eigen ogen zien wat wij voor u kunnen betekenen.

Het akoestisch plafond dat u zoekt in Haarlemmermeer

Als het geluidscomfort is dat u wilt, is een akoestisch plafond een ideale oplossing. Dit plafond zal de nagalmtijd verminderen en ook bent u beter verstaanbaar in de ruimte waar het akoestisch plafond is geplaatst. Wij werken met het merk Barrisol Acoustics voor ons akoestisch plafond. Wilt u ook meer weten over de mogelijkheden van een akoestisch plafond? Laat u dan adviseren door Stretchdesign.

Onze projecten

 • Inspiratie
 • Spanplafond voor ABN AMRO
 • Hotel Chroma
 • De Waterlelie
 • Ekkersrijt
 • Villa
 • Merkur Casino Boskoop
 • Wanden akoestiek met print
 • Werk in uitvoering
 • Erasmus
 • Heinekenbar Schiphol

Akoestische wanden in Haarlemmermeer

Bent u zich aan het oriënteren naar akoestische wanden? Laat u zich dan adviseren door Stretchdesign over de toepassingen hiervan. Wij hebben de wanden in verschillende formaten. De maximale grootte is echter 5 meter hoog bij 50 meter lang. Uiteraard zult u hierbij geen naden zien. Stretchdesign helpt u graag met het realiseren van uw akoestische wanden.

Een verlaagd plafond?

Wilt u in uw ruimte een verlaagd plafond realiseren? Stretchdesign verzorgt dit graag voor u. Door een verlaagd plafond creëert u veel ruimte waar u bijvoorbeeld verlichting kunt plaatsen. Laat u door onze experts adviseren over de mogelijkheden van een verlaagd plafond.

Benader Stretchdesign vanuit Haarlemmermeer

Zoals u leest kan Stretchdesign veel voor u betekenen. Wat u ook wilt, een akoestisch plafond of akoestische wanden; wij zorgen dat u krijgt wat u wenst. Wilt u meer informatie ontvangen? Bel dan naar 020-2101430. Maar u kunt ook een mail sturen naar info@stretchdesign.nl. Wij hebben de spanplafonds en akoestische wanden die u nodig heeft in Haarlemmermeer.