Voor de beste akoestiek in Heiloo

Overweegt u uw pand in Heiloo te laten voorzien van een akoestisch, verlaagd plafond, akoestische wanden of een spanplafond? Dan bent u bij Stretchdesign aan het juiste adres. Wij hebben ons gespecialiseerd in het akoestisch optimaliseren van ruimtes. Benieuwd naar de vele, aantrekkelijke mogelijkheden? Vraag naar meer informatie door te bellen naar 020-2101430 of kom vanuit Heiloo naar onze studio in Amsterdam.

De unieke eigenschap van spanplafonds

Een spanplafond zorgt ervoor dat de nagalmtijd in een ruimte aanmerkelijk vermindert. Hierdoor verhoogt het geluidscomfort en de verstaanbaarheid aanmerkelijk. Onze spanplafonds worden gemaakt door het kwalitatieve merk Barrisol Acoustics®. Zij maken een akoestisch plafond als een micro geperforeerd doek. Zo’n doek zet akoestische energie automatisch om in thermische energie. Dankzij deze akoestische absorptie kan het geluidsgolven, afkomstig van een geluidsbron, gedeeltelijk opvangen. Zo weerkaatsen er minder geluiden in uw ruimte in Heiloo.

Onze projecten

 • Inspiratie
 • Spanplafond voor ABN AMRO
 • Hotel Chroma
 • De Waterlelie
 • Ekkersrijt
 • Villa
 • Merkur Casino Boskoop
 • Wanden akoestiek met print
 • Werk in uitvoering
 • Erasmus
 • Heinekenbar Schiphol

Voor welke ruimte wenst u een akoestisch plafond in Heiloo?

Een akoestisch, verlaagd plafond is zeer geschikt voor ruimtes waar geluidscomfort gewenst of zelfs noodzakelijk is. Zo mogen wij vaak spanplafonds realiseren in bijvoorbeeld musea, restaurants, luchthavens, spa’s en home cinema’s. Wilt u de akoestiek in uw ruimte helemaal optimaal maken? Kies dan naast plafonds ook voor akoestische wanden. Wij maken witte, translucente en geprinte wanden. Ook kan er een akoestisch vlies aan de achterzijde gemonteerd worden. Vraag onze specialisten naar vrijblijvend advies hierover.

Meer informatie over onze akoestische wanden

U kunt uw akoestische wanden volledig op maat bestellen. Enerzijds qua afmeting. Wij kunnen een volledig naadloze wand realiseren van maximaal 5 meter hoog bij maximaal 50 meter lang. Anderzijds kunt u uw wand laten voorzien van een print naar uw wens. Een afbeelding die perfect bij u of de uitstraling van uw bedrijf in Heiloo past bijvoorbeeld. De afdrukkwaliteit van afbeeldingen op onze akoestische wanden is met maximaal 1400 dpi zeer hoog. Wilt u na het lezen van al deze voordelen kennismaken met deze specialist in spanplafonds? Laat ons dan licht, design en akoestiek combineren in een uniek verlaagd plafond en/of akoestische wanden voor uw pand!

Wilt u een akoestisch, verlaagd plafond in Heiloo?

Heeft u in Heiloo interesse in spanplafonds en/of akoestische wanden? Kom dan naar Stretchdesign. Wij bieden al sinds 2001 persoonlijke aandacht, innovatieve oplossingen en maar liefst 10 jaar fabrieksgarantie. Benader ons met vragen over spanplafonds via 020-2101430 of info@stretchdesign.nl. Of bezoek onze nieuwe studio voor advies en inspiratie over een akoestisch, verlaagd plafond of akoestische wanden in Heiloo.