Kies Stretchdesign voor de beste spanplafonds in Huizen

Wenst u in Huizen de hulp van een specialist op het gebied van spanplafonds en akoestische wanden? Bij Stretchdesign staan wij graag voor u klaar. Wij hebben ons gespecialiseerd in de levering en plaatsing van een akoestisch, verlaagd plafond en akoestische wanden. Met deze spanplafonds kunnen wij de akoestiek en het licht in uw ruimte verbeteren. Wilt u meer te weten komen over onze producten? Lees verder of breng voor advies vanuit Huizen een bezoek aan een van onze studio’s in Amsterdam of Lelystad.

Het voordeel van spanplafonds

De spanplafonds bij Stretchdesign zijn van het merk Barrisol. Dit merk is wereldleider op het gebied van spanplafonds. Het merk staat dan ook bekend om zijn uitstekende kwaliteit. De spanplafonds zijn zeer breed toepasbaar en tevens zeer veilig en duurzaam. Zoekt u een akoestische oplossing? Stretchdesign biedt u het zogenoemde akoestisch plafond. Lees verder voor meer informatie wat betreft dit type plafonds.

De beste akoestiek met een akoestisch plafond in Huizen

Voor het beste geluidscomfort kiest u voor een akoestisch, verlaagd plafond. Dit type plafond is de ideale oplossing wanneer u last heeft van een lange nagalmtijd. Een verlaagd, akoestisch plafond zorgt er namelijk voor dat de verstaanbaarheid in uw ruimte sterk verbeterd. Een akoestisch plafond van Barrisol Acoustics® bestaat uit micro geperforeerde doeken. Met behulp van deze speciale, micro geperforeerde doeken wordt akoestische energie omgezet in thermische energie. Geniet ook van een geweldig geluidscomfort in Huizen en kies voor een akoestisch plafond of wand.

Onze projecten

 • Inspiratie
 • Spanplafond voor ABN AMRO
 • Hotel Chroma
 • De Waterlelie
 • Ekkersrijt
 • Villa
 • Merkur Casino Boskoop
 • Wanden akoestiek met print
 • Werk in uitvoering
 • Erasmus
 • Heinekenbar Schiphol

De mogelijkheden bij akoestische wanden

Naast plafonds, bieden wij ook akoestische wanden. Deze kunt u op maat laten maken. De maximale hoogte waar u voor kunt kiezen is 5 meter en de maximale lengte is 5
0 meter, naadloos uitgevoerd. Tevens kunnen wij een print realiseren op uw akoestische wanden wanneer u dit wenst. Met een maximale afdrukkwaliteit van 1400 dpi geeft u extra sfeer aan uw ruimte. Neem contact met ons op vanuit Huizen voor meer informatie over mogelijkheden wat betreft een verlaagd plafond of akoestische wanden.

Neem contact met ons op vanuit Huizen

Laat ook uw spanplafonds in Huizen realiseren door Stretchdesign. U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 020-2101430. Mailen mag naar info@stretchdesign.nl. Tevens kunt u ook een bezoek brengen aan een van onze studio’s. Wij geven u hier advies op maat wat betreft een akoestisch, verlaagd plafond of akoestische wanden in Huizen.