Voor een optimale akoestiek in Koggenland

Wilt u uw pand in Koggenland laten voorzien van een akoestisch, verlaagd plafond, akoestische wanden of een spanplafond? Kom dan langs in de studio van Stretchdesign, te vinden in Amsterdam. Wij wijzen u graag op de vele mogelijkheden ruimtes akoestisch te optimaliseren. Neem alvast telefonisch contact met ons op via 020-2101430 of breng vanuit Koggenland een bezoekje aan onze nieuwe studio.

De unieke eigenschap van spanplafonds

Een spanplafond draagt als groot voordeel dat het de nagalmtijd in een ruimte aanmerkelijk vermindert. Het verhoogt daardoor zowel het geluidscomfort als de verstaanbaarheid. De spanplafonds die wij aanbieden, komen van het kwalitatieve merk Barrisol Acoustics®. Een akoestisch plafond wordt gefabriceerd als een micro geperforeerd doek. Het zet akoestische energie automatisch om in thermische energie. Het vangt geluidsgolven, afkomstig van een geluidsbron, gedeeltelijk op dankzij akoestische absorptie. Hierdoor weerkaatsen er minder geluiden in uw ruimte in Koggenland.

Onze projecten

 • Inspiratie
 • Spanplafond voor ABN AMRO
 • Hotel Chroma
 • De Waterlelie
 • Ekkersrijt
 • Villa
 • Merkur Casino Boskoop
 • Wanden akoestiek met print
 • Werk in uitvoering
 • Erasmus
 • Heinekenbar Schiphol

Kies voor een uniek akoestisch plafond in Koggenland

Een akoestisch, verlaagd plafond biedt de uitkomst voor ruimtes waar geluidscomfort gewenst of zelfs noodzakelijk is. Zo zijn spanplafonds bijvoorbeeld ideaal voor musea, restaurants, luchthavens, spa’s en home cinema’s. Voor de beste akoestiek kunt u naast plafonds ook akoestische wanden door ons laten installeren. Wilt u witte, translucente of unieke, geprinte wanden? Ook kunnen we een akoestisch vlies aan de achterzijde monteren. Benader onze specialisten voor vrijblijvend advies hierover.

Informatie over onze akoestische wanden

Onze akoestische wanden zijn volledig op maat te bestellen. Ten eerste qua afmeting. Zo kunnen wij volledig naadloze wanden realiseren van maximaal 5 meter hoog bij maximaal 50 meter lang. De tweede maatwerk optie is dat u uw wand kunt laten voorzien van een print naar uw wens. Een afbeelding die perfect past bij u of de uitstraling van uw bedrijf in Koggenland bijvoorbeeld. Kiezen voor een print op akoestische wanden is erg verstandig. De afdrukkwaliteit is met maximaal 1400 dpi namelijk zeer hoog. Kortom, maak kennis met deze specialist op het gebied van spanplafonds. Wij weten al sinds 2001 hoe we licht, design en akoestiek in een maatwerk verlaagd plafond en/of akoestische wanden kunnen combineren. Kom langs in onze studio!

Wenst u een akoestisch, verlaagd plafond in Koggenland?

Als u in Koggenland interesse heeft in spanplafonds en/of akoestische wanden, dan is Stretchdesign uw perfecte partner. Kies voor onze persoonlijke aandacht, innovatieve oplossingen, perfecte afwerking en 10 jaar fabrieksgarantie. Vraag naar meer informatie over spanplafonds via 020-2101430 ofinfo@stretchdesign.nl. Of kom direct langs in onze studio en laat u vrijblijvend adviseren en inspireren over een akoestisch, verlaagd plafond of akoestische wanden in Koggenland.