Kies Stretchdesign voor de beste spanplafonds in Medemblik

Woont u in Medemblik en wenst u een expert op het gebied van spanplafonds en akoestische wanden? Bij Stretchdesign bent u aan het juiste adres. Door onze grote ervaring met het leveren en plaatsen van een akoestisch, verlaagd plafond en akoestische wanden, kunnen wij u op de juiste manier helpen. Wenst u meer informatie over onze producten? Lees verder of bel ons direct via het telefoonnummer 020-2101430. U kunt zich ook laten adviseren in een van onze studio’s in Amsterdam of Lelystad, wanneer u ons bezoekt vanuit Medemblik.

Het voordeel van spanplafonds

Stretchdesign gaat alleen voor de beste kwaliteit wat betreft spanplafonds. Wij leveren en installeren namelijk spanplafonds van het merk Barrisol. Dit merk staat bekend om zijn uitstekende kwaliteit. De spanplafonds van Barrisol zijn zeer brandveilig en breed toepasbaar. Bent u op zoek naar akoestische oplossingen? Dan kunt u kiezen voor een akoestisch plafond. Lees verder voor meer informatie wat betreft dit type spanplafonds.

Onze projecten

 • Inspiratie
 • Spanplafond voor ABN AMRO
 • Hotel Chroma
 • De Waterlelie
 • Ekkersrijt
 • Villa
 • Merkur Casino Boskoop
 • Wanden akoestiek met print
 • Werk in uitvoering
 • Erasmus
 • Heinekenbar Schiphol

Ga voor geluidscomfort met een akoestisch plafond in Medemblik

Heeft u last van een lange nagalmtijd en wenst u een beter geluidscomfort? Dan is een een verlaagd, akoestisch plafond voor u de ideale oplossing. Met een akoestisch plafond kunt u het geluidscomfort en de verstaanbaarheid in uw ruimte sterk verbeteren. Een akoestisch, verlaagd plafond van Barrisol Acoustics® bestaat uit micro geperforeerde doeken. Deze speciale, micro geperforeerde doeken zetten de akoestische energie om in thermische energie. Bent u op zoek naar akoestische wanden van de beste kwaliteit? Stretchdesign kan u helpen. Ga voor een geweldig geluidscomfort in Medemblik, door te kiezen voor een akoestisch plafond of wand.

De mogelijkheden bij akoestische wanden

Wij bieden u de mogelijkheid om uw akoestische wanden op maat te laten maken. De maximale hoogte waar u voor kunt kiezen is 5 meter en de maximale lengte is 50 met
er, naadloos uitgevoerd. Wilt u uw ruimte iets extra’s geven? Kies er dan voor om uw akoestische wanden te laten bedrukken. Wij kunnen een zeer hoge afdrukkwaliteit van maximaal 1400 dpi voor u realiseren. Kom meer te weten over de verschillende mogelijkheden door contact met ons op te nemen vanuit Medemblik. Wij informeren u dan graag over een verlaagd plafond of akoestische wanden.

Neem contact met ons op vanuit Medemblik

Wilt u ook in Medemblik spanplafonds laten installeren? Stretchdesign staat graag voor u klaar. Neem contact met ons op door te bellen naar 020-2101430. Mailen kunt u doen naar info@stretchdesign.nl. Tevens heeft u de mogelijkheden om een bezoek te brengen aan een van onze studio’s. Hier kunt u zich laten adviseren over de mogelijkheden op het gebied van een akoestisch, verlaagd plafond of akoestische wanden in Medemblik.