[ngg_images gallery_ids=”7″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ override_thumbnail_settings=”1″]

Spanplafond Zwembad de Waterlelie Aalsmeer

Dit spanplafond-project werd uitgevoerd in de zomer van 2010. Het oude plafond liet op verschillende plaatsen los. De wensen van de directie van Zwembad de Waterlelie waren:

  • Strak plafond
  • Geschikt voor zwembadklimaat (vocht, damp)
  • Akoestisch dempend (minder harde klanken)
  • Balvast

Juist met een spanplafond kon uitstekend aan deze eisen worden voldaan. Doordat de bestaande afzuiging boven het plafond afzuigt werd er voor gekozen om naast de lichtarmaturen een luchtsleuf te creëren en achter de bestaande kolommen luchtroosters te plaatsen zodat er genoeg capaciteit ontstond voor voldoende afzuiging.

Directeur Dick de Kuijer van ESA Aalsmeer schreef: “De medewerkers van Stretchdesign kwamen bij mij/ons gedreven en positief over en dit is mede een gevolg van een positief ingestelde leider. Het nieuwe spanplafond ziet er prima uit!”

  1. Klik hier voor 360º panorama
  2. Klik hier voor 360º panorama

Andere projecten

[ngg_images gallery_ids=”11″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ override_thumbnail_settings=”1″]