Kies Stretchdesign voor de beste spanplafonds in Schagen

Zoekt u in Schagen een bedrijf dat voor u klaar staat bij het plannen en installeren van een spanplafond, akoestisch, verlaagd plafond of akoestische wanden? Neem dan contact op met de specialisten van Stretchdesign. Wij hebben veel ervaring met het akoestisch optimaliseren van uw ruimtes. Wenst u meer informatie over onze aanpak? Of wilt u meer te weten komen over onze producten? Lees dan verder of neem direct telefonisch contact met ons op door te bellen naar 020-2101430. Tevens kunnen wij u adviseren wanneer u een van onze studio’s in Amsterdam of Lelystad bezoekt vanuit Schagen.

De voordelen van spanplafonds

Bij Stretchdesign kunt u rekenen op spanplafonds van de beste kwaliteit. De spanplafonds die wij leveren en bij u installeren zijn van het merk Barrisol. Van dit merk kunt u alleen de beste kwaliteit verwachten. De spanplafonds kunnen zowel in natte als droge ruimtes worden geplaatst, omdat zij zeer brandveilig zijn. Wanneer u kiest voor een akoestisch plafond kunt u van een optimaal geluidscomfort genieten. Wilt u meer te weten komen over dit product? Lees dan snel verder en lees meer over mogelijkheden van spanplafonds.

Optimaal geluidscomfort met een akoestisch plafond in Schagen

Kies voor een verlaagd, akoestisch plafond wanneer u in uw pand last heeft van een lange nagalmtijd. Een akoestisch plafond zorgt namelijk voor een uitstekend geluidscomfort en verbetert de verstaanbaarheid in de ruimte. Dit maakt een verblijf in uw ruimte nog prettiger. Een verlaagd plafond van Barrisol Acoustics® is gemaakt van micro geperforeerde doeken. Deze speciale, micro geperforeerde doeken zetten de akoestische energie om in thermische energie. Ook voor de beste akoestische wanden bent u bij Stretchdesign aan het juiste adres. Kies voor een geweldig geluidscomfort in Schagen met een akoestisch plafond of wand.s.

Onze projecten

 • Inspiratie
 • Spanplafond voor ABN AMRO
 • Hotel Chroma
 • De Waterlelie
 • Ekkersrijt
 • Villa
 • Merkur Casino Boskoop
 • Wanden akoestiek met print
 • Werk in uitvoering
 • Erasmus
 • Heinekenbar Schiphol

De mogelijkheden bij akoestische wanden

Laat uw akoestische wanden op maat maken door stretchdesign. U kunt kiezen voor een maximale hoogte van 5 meter en een lengte van 50 meter.
Om uw pand of winkel een nog betere uitstraling te geven, kunt u de akoestische wanden ook laten bedrukken. Wij realiseren een zeer hoge afdrukkwaliteit van maximaal 1400 dpi. Voor alle mogelijkheden kunt u vanuit Schagen contact met ons opnemen. Wij geven u dan meer informatie over een verlaagd plafond of akoestische wanden.

Neem contact op vanuit Schagen

Woont u in Schagen en wenst u ook spanplafonds te laten installeren? Schakel dan Stretchdesign in. U neemt contact met ons op door te bellen naar 020-2101430. Mailen kunt u doen naar info@stretchdesign.nl. Natuurlijk kunt u ook een bezoek brengen aan onze studio en u laten adviseren over de mogelijkheden op het gebied van een akoestisch, verlaagd plafond of akoestische wanden in Schagen.