De beste akoestiek in Stede Broec

Overweegt u in Stede Broec een akoestisch, verlaagd plafond, akoestische wanden of een spanplafond aan te schaffen? Breng dan eens een vrijblijvend bezoekje aan Stretchdesign en ontdek de mogelijkheden. Onze studio is gevestigd in Amsterdam. Wij informeren u graag over het akoestisch optimaliseren van ruimtes. Vraag alvast naar meer informatie via 020-2101430 of bezoek onze studio vanuit Stede Broec en laat u inspireren.

Het voordeel van spanplafonds

Spanplafonds bezitten de unieke eigenschap dat ze de nagalmtijd in een ruimte aanmerkelijk verminderen. Met als gevolg een prettiger geluidscomfort en een verhoogde verstaanbaarheid. Onze spanplafonds komen van het kwalitatieve merk Barrisol Acoustics®. Een akoestisch plafond is kortweg gezegd een micro geperforeerd doek. Dankzij zijn structuur zet het akoestische energie om in thermische energie. Het doek vangt de geluidsgolf, afkomstig van een geluidsbron, gedeeltelijk op door akoestische absorptie. De weerkaatsing van geluiden in uw ruimte in Stede Broec vermindert daardoor sterk.

Onze projecten

 • Inspiratie
 • Spanplafond voor ABN AMRO
 • Hotel Chroma
 • De Waterlelie
 • Ekkersrijt
 • Villa
 • Merkur Casino Boskoop
 • Wanden akoestiek met print
 • Werk in uitvoering
 • Erasmus
 • Heinekenbar Schiphol

Een akoestisch plafond op maat in Stede Broec

In ruimtes waar geluidscomfort noodzakelijk of gewenst is, biedt een akoestisch, verlaagd plafond de uitkomst. Daarom worden wij vaak ingezet om spanplafonds te realiseren in bijvoorbeeld musea, restaurants, luchthavens, wellness resorts en home cinema’s. Maar wij doen nog veel meer. Zo kunt u ons ook inschakelen voor het ontwerpen en het installeren van akoestische wanden. Wij realiseren witte, translucent en geprinte varianten. Of kies voor de optie een akoestisch vlies aan de achterzijde aan te laten brengen. Laat u door onze specialisten vrijblijvend adviseren.

Unieke akoestische wanden

Wij maken graag unieke akoestische wanden. Zo kunt u uw wand laten voorzien van een print die perfect past bij de uitstraling van uw bedrijf, woning of instelling in Stede Broec. Met maximaal 1400 dpi is de afdrukkwaliteit van onze akoestische wanden zeer hoog. Bovendien kunnen wij uw wand, met een maximale afmeting van 5 meter hoog bij maar liefst 50 meter lang, compleet naadloos aanbrengen. Kortom, kies ook voor deze specialist op het gebied van spanplafonds. Wij combineren al sinds 2001 licht, design en akoestiek in een maatwerk verlaagd plafond en/of akoestische wanden. Bezoek nu onze studio!

Kies voor een akoestisch, verlaagd plafond in Stede Broec

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden met spanplafonds en/of akoestische wanden in Stede Broec? Kom naar Stretchdesign. Wij leveren persoonlijke aandacht, innovatieve oplossingen, een perfecte afwerking en 10 jaar fabrieksgarantie. Bezoek onze studio, bel naar 020-2101430 of mail naar iinfo@stretchdesign.nl om uw wensen aangaande uw spanplafond aan ons door te geven. Dan bezit u straks ook een maatwerk akoestisch, verlaagd plafond of akoestische wanden in Stede Broec.