Behoefte aan een betere akoestiek in Uithoorn?

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden voor een akoestisch, verlaagd plafond, akoestische wanden of een spanplafond voor uw pand in Uithoorn? Kom advies inwinnen en inspiratie opdoen in de studio van Stretchdesign in Amsterdam. Onze specialisten zijn al sinds 2001 zeer bekwaam in het optimaliseren van de akoestiek in ruimtes. Bel naar 020-2101430 als u vragen heeft of breng direct een bezoekje aan onze studio vanuit Uithoorn.

Waarom spanplafonds?

Een spanplafond laten installeren is dé manier om het geluidscomfort en de verstaanbaarheid in een ruimte te verhogen. Wij realiseren spanplafonds van het kwalitatieve merk Barrisol Acoustics®. Deze verminderen de nagalmtijd van geluid optimaal. Wij leggen u graag uit hoe dat kan. Een akoestisch plafond is een micro geperforeerd doek. Dit doek kan akoestische energie omzetten in thermische energie. Dankzij deze akoestische absorptie kan het plafond geluidsgolven, afkomstig van een geluidsbron, gedeeltelijk opvangen. Deze geluiden weerkaatsen dus niet meer in uw ruimte in Uithoorn!

Onze projecten

 • Inspiratie
 • Spanplafond voor ABN AMRO
 • Hotel Chroma
 • De Waterlelie
 • Ekkersrijt
 • Villa
 • Merkur Casino Boskoop
 • Wanden akoestiek met print
 • Werk in uitvoering
 • Erasmus
 • Heinekenbar Schiphol

Waar een akoestisch plafond in Uithoorn tot z’n recht komt

Een akoestisch, verlaagd plafond komt vooral tot z’n recht in ruimtes waar optimaal geluidscomfort noodzakelijk of gewenst is. Om die reden zijn in veel musea, restaurants, luchthavens, spa’s en bijvoorbeeld home cinema’s spanplafonds geïnstalleerd. Wilt u naast ons aanbod in plafonds ook meer weten over onze akoestische wanden? Kom dan langs om onze witte, translucente en geprinte wanden te bekijken. Ook kunnen we desgewenst een akoestisch vlies aan de achterzijde monteren. Wij adviseren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden.

Ontdek onze akoestische wanden

U kunt uw ruimte een nog betere akoestiek geven, door niet alleen te kiezen voor plafonds, maar ook voor akoestische wanden. De afmeting hiervan kan maar liefst reiken tot maximaal 5 meter hoog en maximaal 50 meter lang, geheel naadloos. Ook kunt u zelf bepalen welke print u wenst te zien op de akoestische wanden. Een leuke afbeelding die past bij uw interieur, uitstraling of huisstijl in Uithoorn bijvoorbeeld. Deze drukken wij af in zeer hoge kwaliteit met maximaal 1400 dpi. U begrijpt, u hoeft niet verder te zoeken naar een specialist in akoestische wanden, spanplafonds of een verlaagd plafond!

Interesse in een akoestisch, verlaagd plafond in Uithoorn?

Overweegt u spanplafonds en/of akoestische wanden te laten monteren in uw pand in Uithoorn? Laat de specialisten van Stretchdesign deze dan voor u verwezenlijken. Wij combineren licht, design en akoestiek optimaal. Bel naar 020-2101430 of mail naar info@stretchdesign.nl voor meer informatie. Of breng een bezoek aan onze vanuit Uithoorn en bekijk ons akoestisch, verlaagd plafond en onze akoestische wanden.