De spanplafonds die u zoekt in de omgeving Zaanstad

Heeft u spanplafonds nodig in Zaanstad? Stretchdesign kan u prima adviseren over welke oplossing voor u de beste is. Wij kunnen ook voor u de spanplafonds installeren. Stretchdesign is gevestigd in Amsterdam en sinds 2001 hebben wij ons gespecialiseerd in de spanplafonds en wanden van Barrisol. Maar wij kunnen ook een verlaagd plafond voor u realiseren en hebben ook akoestische wanden en een akoestisch plafond in ons assortiment. Maar wij doen meer, kijk eens rustig op onze website wat wij nog meer voor u kunnen betekenen. Heeft u in Zaanstad besloten om gebruik te maken van onze diensten en producten? Neem dan telefonisch contact met ons op en bel 020-2101430.

Bestellen van spanplafonds in Zaanstad

Heeft u voor uw project in Zaanstad spanplafonds nodig? Stretchdesign heeft hier een ruime keuze in. Ook hebben wij meerdere projecten door heel Nederland tot een succes gebracht. Tijdens onze werkzaamheden leveren wij altijd kwaliteit en zijn wij betrouwbaar. Wilt u meer weten over onze spanplafonds? Bekijk dan eens ons fotoalbum op de website. Zo kunt u onze vorige projecten zien en heeft u een indicatie over wat wij voor u kunnen betekenen.

Akoestisch plafond in Zaanstad

Een akoestisch plafond is een ideale keuze als u geluidscomfort wilt. Door de installatie zal de nagalmtijd in een ruimte verminderen en zal ook de verstaanbaarheid verbeterd worden. Als u een akoestisch plafond bij ons bestelt, krijgt u deze van het merk Barrisol Acoustics. Deze bestaat uit micro geperforeerde doeken die akoestische energie omzetten in thermische energie.

Onze projecten

 • Inspiratie
 • Spanplafond voor ABN AMRO
 • Hotel Chroma
 • De Waterlelie
 • Ekkersrijt
 • Villa
 • Merkur Casino Boskoop
 • Wanden akoestiek met print
 • Werk in uitvoering
 • Erasmus
 • Heinekenbar Schiphol

De akoestische wanden die u nodig heeft in Zaanstad

Onze akoestische wanden zijn te krijgen in wit, translucent, geprint en of met een akoestische vlies aan de achterzijde. Ook kunt u ze krijgen in een klein of groot formaat. Dit is afhankelijk van wat uw situatie vraagt. De maximale grootte van onze akoestische wanden zijn 5 meter hoog bij 50 meter lang zonder naden. Stretchdesign heeft de akoestische wanden die u zoekt.

Wilt u een verlaagd plafond?

Vraagt uw situatie om een verlaagd plafond? Stretchdesign kan dit voor u realiseren. Een verlaagd plafond is in sommige situaties een uitkomst. Denkt u eens aan de ruimte voor verlichting. Benader ons en bespreek de mogelijkheden van een verlaagd plafond.

Wij zijn er ook voor u in Zaanstad

Bent u ook enthousiast geworden over de mogelijkheden van Stretchdesign? Wilt u akoestische wanden of misschien een spanplafond? Wat uw wensen ook zijn, wij helpen u graag. U kunt ons telefonisch bereiken op 020-2101430. Stuurt u liever een mail? Mail dan naar info@stretchdesign.nl. Stretchdesign voor akoestische wanden, spanplafonds, een verlaagd plafond en een akoestisch plafond in Zaanstad.